Plintborr

Köpa bra och billiga plintborr och jordborr online på nätet nätet.

Via länkar, bilder och annonser på sidan kan du hitta inspiration för att köpa snyggt och billigt byggmateial för att bygga ett liggande eller stående altanstaket till din tänkta altan.

Via länkarna ovan kan man hitta tips på bra plintborr och jordborr på nätet.

Via denna sida kan du hitta många olika återförsäljare, butiker och tillverkare av plintborr och jordborr och andra bra verktyg man kan behöva då staket ska byggas. Besök stora företag som tex. Byggmax, Harald Nyborg, Bauhaus, Jula, Biltema och Bygghemma för att kunna köpa ett bra och billigt plintborr. Att kunna använda ett plintborr eller jordborr på ett bra sätt beror på underlaget. Är det jord så fungerar detta bra men om det finns större stenar så är det spade som gäller.

Köpa plintborr på nätet

Ett av många företag som säljer billig plintborr och jordborr och andra bra verktyg man kan behöva då staket ska byggas är Jula. Nedan bilder på två stycken plintborrar. Om den vänstra plintborren : Bensindriven plintborr och jordborr som hjälper dig att göra hål för t.ex. staketstolpar och altanfästen. Kraftfull luftkyld, 2-taktsmotor. Borrdimension: L100xØ15 cm. Om den högra plintborren : För håltagning i jord för stolpar, tvättställningar, plantor m.m. Med trähandtag och Ø14 cm borrspiral.

plintborr plintborr

Nedan till vänster ett plintborr hämtat från Bitemas hemsida. Om detta plintborr : Jordborr EA 4301Borraggregat till håltagning för stolpar, gjutplintar, plantering mm. Max borrstorlek: Ø 250 mm. Luftkyld 43 cc tvåtaktsmotor (2,5%). Effekt 1,5 hp/1,1 kW. Vridmoment: 71 Nm. Tankvolym 1,1 liter. Vikt 9 kg. Besök Biltema för att se fler plintborrar som de säljer. Biltema liksom många andra företag man inte direkt förknippar med att bygga saker och ting säljer en hel del byggverktyg och trädgårdsprodukter.

plintborr

Fler företag som säljer en plinborr är Byggmax och Fiskars. Nedan bilder på deras plintborrar. Om den vänstra plintborren som man kan köpa av Byggmax : Stolpborr. Bensindriven stolpborr Greenit. Enmans stolpborr för att borra hål i marken för gjutning eller stolpsättning. Levereras komplett med jordborr. Om den högra plintborren från Fiskars. Fiskars Quikdrill™ tar sig ner i jorden med en ny unik design. Istället för den spiralformade skruv som är vanlig bland traditionella jordborrar, har Quikdrill två optimalt vinklade och vässade stålskär. Detta gör att du snabbare, lättare och mer ergonomiskt kan borra djupare, utan större ansträngning. Borren ger runda, prydliga hål och överflödig jord transporteras upp i en behändig hög - lätt att göra sig av med. För plantering av blommor, lufta gräsmattan och komposten eller sätta staket. Borrar fina runda hål utan att fastna i rötter och stenar. Extra slitstarkt Handtag av FiberCompTM (glasfiberkomposit). Tubformat stålskaft för maximal hållbarhet. Dubbla skär med optimalt vinklade och vässade blad. Utbytbara blad i tre olika storlekar S, M, L.

plintborr plintborr

Köpa billigt plintborr

Nedan länkar till företag där man kan köpa ett billigt plintborr och annat för att bygga ett staket.

Byggmax Bauhaus Jula
K-rauta Harald Nyborg Fiskars

Plintborr

Via länkar och annonser på sidan kan man köpa staket och altanstaket men också hjälpmedel för att på enklaste sätt bygga sitt staket. Ett bra hjälpmedel för detta är ett plintborr, jordborr eller stolpborr.

HEM Altanstaket liggande Altanstaket stående
Altanstaket med kryss Skärmar som altanstaket Plank som altanstaket
Glas som altanstaket Altanräcke